Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Φιλοξενία δημοσιογράφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ομάδα δημοσιογράφων και instagrammers φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο τέλος Μαρτίου στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας με θέμα «Πάσχα στη Θεσσαλία».

Οι δημοσιογράφοι και instagrammers ξεναγήθηκαν σε περιοχές και χωριά της Λάρισας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας, γνωρίζοντας από κοντά τη φιλοξενία, την ιστορία, τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και την πλούσια πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά της θεσσαλικής γης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην αποστολή συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το ΣΚΑΙ, το Αθηνόραμα, το olivemagazine.gr, το cosmopoliti.gr, το diakopes.gr και το travel blog pennyinwanderland.com.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με εξωστρέφεια, αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σε  ανερχόμενο τουριστικό προορισμό με  αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα, χάρη στο στοχευμένο πρόγραμμα  δράσεων τουριστικής προβολής, τη βραβευμένη της τουριστική καμπάνια, το  έξυπνο  ψηφιακό μάρκετινγκ, την  ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, αλλά  και την ανάπτυξη νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Επιπλέον  τα σύγχρονα και ασφαλή οδικά  δίκτυα και η  ανάδειξη  πολιτιστικών υποδομών όπως μουσεία,  αρχαιολογικοί χώροι και  μοναστήρια συνθέτουν ένα ελκυστικό τουριστικό πακέτο που φαίνεται να ενδιαφέρει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα και τις υπηρεσίες μας οργανώσαμε στα τέλη Μαρτίου Fam Trip φιλοξενώντας δημοσιογράφους και instagrammers προκειμένου γνωρίσουν τη Θεσσαλία και να αποτυπώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media