Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Συμμετοχή της NETECO IT Systems στην Xenia

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της NETECO IT Systems στην έκθεση Xenia, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως και 29 Νοεμβρίου 2021 στο METROPOLITAN EXPO CENTER, δίπλα στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Στη φετινή Xenia παραβρέθηκαν πάνω από 17.000 επισκέπτες του ευρύτερου κλάδου των τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικότερα των μονάδων φιλοξενίας, με επίκεντρο τα ξενοδοχεία από όλη τη χώρα.

Οι επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά τις πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις της NETECO σε Hospitality Enterprise Wi-Fi, εξοπλισμός δικτύων και ePaper της LANCOM Systems όπως και τις λύσεις της σε VOIP Τηλεφωνικά Κέντρα και συστήματα ασφαλείας – ηλεκτρονικές κλειδαριές.

Με τη συμμετοχή της σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση η NETECO IT SYSTEMS από την Κω, ανέδειξε την ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια της, κερδίζοντας νέες συνεργασίες και έργα υποδομών ενσύρματων / ασύρματων δικτύων (Wi-Fi), Data Centers και τηλεφωνικών κέντρων VoIP σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

NETECO IT Systems

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι ένας IT Solution Provider και Διανομέας που ιδρύθηκε το 2011 στην Κω για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα με έμφαση σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των IT Professional Services, Project Management και διανομής πρωτοποριακών λύσεων IT Security και Network Solutions.

Η NETECO προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications – IP τηλεφωνία και cybersecurity.

Ως τεχνικός σύμβουλος, αναλύοντας και αναδιοργανώνοντας business process και περιβάλλοντα πληροφορικής με βάση τις πραγματικές ανάγκες συμβάλει στην καινοτομία και ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.neteco.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post