Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Συμμετοχή της NETECO IT Systems ως χορηγός στο φετινό 11ο Infocom Security

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της NETECO IT Systems στο φετινό 11ο Infocom Security που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 21 – 23 Απριλίου.

Στο φετινό Infocom Security παραβρέθηκαν πάνω από 3.000 σύνεδροι του ευρύτερου κλάδου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από την Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω 70 ομιλίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις και workshops από ειδικούς στο χώρο της ψηφιακής ασφάλειας και προστασίας δεδομένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Η παρουσίαση του CEO/CTO της NETECO IT Systems Μάρκο Κήχλερ «Νetwork meets Security – The LANCOM Firewall» παρακολουθήσαν live πάνω από 370 συμμετέχοντες αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο πλαίσιο της Infocom Security αναλύθηκαν όλες οι πτυχές της ασφάλειας πληροφοριών, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί, στις βέλτιστες στρατηγικές διαχείρισης ρίσκου, στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προστασίας των υποδομών IT, στην ισορροπία μεταξύ ιδιωτικότητας και ασφάλειας καθώς και στον κομβικό ρόλο του Cyber Security Awareness – ως πυλώνα της δημιουργίας κουλτούρας και πλήρους επίγνωσης της σοβαρότητας της ψηφιακής ασφάλειας από το ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων.

 

Την παρουσίαση της NETECO IT Systems μπορείτε να τη βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Σχετικά με το InfoCom Security:

Το συνέδριο InfoCom Security, που διοργανώνεται από το 2011 αποτελεί την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την Ασφάλεια Πληροφοριών στην Ελλάδα και το σημείο αναφοράς των εξελίξεων και αποτύπωσης των τάσεων στο συγκεκριμένο χώρο.

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια πλέον το InfoCom Security έχει δημιουργήσει μια μεγάλη επαγγελματική, τεχνολογική, ερευνητική, επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα με χιλιάδες ανθρώπους από το χώρο της πληροφορικής και των τεχνολογιών, από κάθε επαγγελματική βαθμίδα και θέση και από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κατηγορίας, που επισκέπτονται το συνέδριο, παρακολουθούν τις ομιλίες του, συμμετέχουν στις δράσεις και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Στο Συνέδριο, συμμετέχουν και το παρακολουθούν κάθε χρόνο, στελέχη τμημάτων IT (CTOs, CIOs, CISOs, Cyber Security Managers – Specialists – Operators, IT Managers, IT Auditors, ΙΤ Engineers, Risk & Compliance Managers κλπ.) από εταιρίες και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, που καλύπτουν το σύνολο των κάθετων αγορών, καθώς και επαγγελματίες από το κανάλι της Πληροφορικής, εταιριών που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και την παροχή λύσεων και υπηρεσιών ΙΤ, όπως επίσης και πολλοί ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και ερευνητές.

Το InfoCom Security, διακρίνεται για την καθολική αναγνώριση που λαμβάνει από το σύνολο της αγοράς των λύσεων και υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας, συμμετέχοντας σε αυτό εδώ και πολλά χρόνια, οι περισσότερες και μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου καθώς και κορυφαία brands του εξωτερικού που υποστηρίζουν το event.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post