Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η NETECO IT Systems συμμετέχει στην Xenia 2021

Η NETECO IT SYSTEMS συμμετέχει στη XENIA 2021 – το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως και 29 Νοεμβρίου 2021 στο METROPOLITAN EXPO CENTER στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου, το οποίο έχει εξελιχθεί στο απόλυτο εκθεσιακό γεγονός, καθώς και σε κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Η XENIA 2021 με περισσότερους από 320 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένει την παρουσία χιλιάδων ποιοτικών επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η NETECO IT SYSTEMS από την Κω επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την καινοτομία και ανταγωνιστικότητα της με τη συμμετοχή της στην έκθεση, στην Αίθουσα 3 – Περίπτερο Α31 όπου θα μπορείτε να δείτε από κοντά τις καινοτόμες λύσεις Hospitality Enterprise Wi-Fi, εξοπλισμός δικτύων και ePaper της LANCOM Systems όπως και τις λύσεις σε VOIP Τηλεφωνικά Κέντρα και συστήματα ασφαλείας – ηλεκτρονικές κλειδαριές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σχετικά με την NETECO IT Systems
Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι ένας IT Solution Provider και Διανομέας που ιδρύθηκε το 2011 στην Κω για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα με έμφαση σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των IT Integration Services, Project Management και διανομής πρωτοποριακών λύσεων IT Security και Network Solutions.

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications – IP τηλεφωνία και cybersecurity.

Ως τεχνικός σύμβουλος, αναλύοντας και αναδιοργανώνοντας business process και περιβάλλοντα πληροφορικής με βάση τις πραγματικές ανάγκες συμβάλει στην καινοτομία και ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post