Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Η NETECO IT SYSTEMS στο 4ο Hotel Tech Conference

Η NETECO IT Systems ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει ως Silver Sponsor με δικό της εκθεσιακό περίπτερο στο φετινό 4ο Hotel Tech Conference που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει τις επαγγελματικές και πρωτοποριακές λύσεις σε υπηρεσίες ΙΤ, συστήματα διαχείρισης και ελεγχόμενης πρόσβασης εισόδου, υποδομές ασφάλειας Networking και δικτυακή προστασίας Cybersecurity στο κοινό.

Το συνέδριο Hotel Tech Conference, που διοργανώνεται από την Smart Press, αποτελεί θεσμό για τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική & τα Media για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της Hospitality industry, αλλά και επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, οι περισσότεροι από 2.000 σύνεδροι που αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου ΤΠΕ, Κατασκευαστές και Προμηθευτές Τεχνολογικού Εξοπλισμού και Consumer Electronics για να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν όχι μόνο την καθημερινότητά και ανταγωνιστικότητά τους, αλλά και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Η είσοδος στο Hotel Tech Conference είναι δωρεάν με την εγγραφή ΕΔΩ.

NETECO IT Systems

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι ένας IT Solution Provider και Διανομέας που ιδρύθηκε το 2011 στην Κω για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα με έμφαση σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των IT Professional Services, Project Management και διανομής πρωτοποριακών λύσεων IT Security και Network Solutions.

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications – IP τηλεφωνία και cybersecurity.

Ως τεχνικός σύμβουλος, αναλύοντας και αναδιοργανώνοντας business process και περιβάλλοντα πληροφορικής με βάση τις πραγματικές ανάγκες συμβάλει στην καινοτομία και ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media