Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην έκθεση Grecka Panorama 2018 στη Βαρσοβία

Στη μεγάλη έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018, στο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy, συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για τη μοναδική αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, που διοργανώνεται από το 2015 και υποδέχεται περισσότερους από 8.350 Πολωνούς επισκέπτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αποκλειστικά για την Ελλάδα και να κλείσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Βαρσοβία θα συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και της δυναμικής που έχει αναπτύξει στην πολωνική αγορά, τόσο με την έναρξη δύο νέων πτήσεων της TUI Πολωνίας προς το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και την επίσκεψη και περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής των ταξιδιωτικών πρακτόρων της εν λόγω εταιρείας που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, συνεχίζει την προβολή της στην πολωνική αγορά, μέσω της συμμετοχής της στη φετινή GRECKA PANORAMA.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της αποστολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους υπευθύνους του ITAKA, το μεγαλύτερο tour operator της Πολωνίας, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στη Δυτική Ελλάδα.