Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ημερίδα για καινοτόμες λύσεις στον τουρισμό στα Καλάβρυτα

 

Ημερίδα για καινοτόμες λύσεις στον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (Τετάρτη 11 Μαΐου) στα Καλάβρυτα. «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό μέσα από τις δράσεις του έργου InnoXenia PLUS» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝ.ΒΙ.Σ.) του Ερευνητικού Κέντρου ΑΘΗΝΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στα Καλάβρυτα, ενώ θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας www.forumanaptixis.gr.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και να αναδειχθούν καινοτόμες εφαρμογές για τον τουριστικό κλάδο που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις Περιφέρειες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Το έργο «InnoXenia PLUS: Καινοτομία στον Τουρισμό στη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου», χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG ADRION 2014 – 2020 και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι Επικεφαλής Εταίρος σε ένα σχήμα με εκπροσώπους από έξι χώρες της Αδριατικής.

Την έναρξη της ημερίδας θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής ΙΝΒΙΣ – ΕΚ ΑΘΗΝΑ Χρυσόστομος Στύλιος.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι o Υπεύθυνος Έργου INNOXENIA PLUS, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας και ο Διευθυντής Ερευνών, ΙΝΒΙΣ – ΕΚ ΑΘΗΝΑ Αθανάσιος Καλογεράς, ενώ σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν η Βιβή Δρακά, Δημοσιογράφος – Διοργανώτρια AuthenticBigBlue και ο Αλέξης Άγριος, Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ημερίδα θα πρέπει να προεγγραφούν στον παρακάτω σύνδεσμο: cutt.ly/QGCsQz5.