Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ημερίδα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό»

«Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό μέσα από τις δράσεις του έργου InnoXenia PLUS», είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝ.ΒΙ.Σ.) του Ερευνητικού Κέντρου ΑΘΗΝΑ, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» στη Δυτική Αχαΐα.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και να αναδειχθούν καινοτόμες εφαρμογές για τον τουριστικό κλάδο που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις Περιφέρειες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το έργο «InnoXenia PLUS: Καινοτομία στον Τουρισμό στην Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου» χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG ADRION 2014 – 2020 και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι Επικεφαλής Εταίρος σε ένα σχήμα με εκπροσώπους από έξι χώρες της Αδριατικής.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού Νικόλαος Κοροβέσης, ο Διευθυντής ΙΝΒΙΣ – ΕΚ ΑΘΗΝΑ Χρυσόστομος Στύλιος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, η Διευθύντρια Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Χαρά Αντωνάτου και η Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι: Ο Υπεύθυνος Έργου INNOXENIA PLUS, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας, ο Διευθυντής Ερευνών, ΙΝΒΙΣ – ΕΚ ΑΘΗΝΑ Αθανάσιος Καλογεράς και ο Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σπύρος Συρμακέσης.

Το συντονισμό της ημερίδας θα κάνει η δημοσιογράφος Άντυ Μαγνησαλή.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας εγγραφή ΕΔΩ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας www.forumanaptixis.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media