Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Παρουσιάστηκε στο Ντουμπάι η τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με στόχο τη γνωριμία με την αραβική τουριστική αγορά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο Greek Tourism Workshop 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμο και τον Κωνσταντίνο Τζαμαλούκα, στέλεχος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, οι οποίοι παρουσίασαν το τουριστικό προϊόν της Δυτικής Ελλάδας σε εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης.

Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν νέο προορισμό για τη συγκεκριμένη αγορά, οι ερωτήσεις γύρω από τις φυσικές ομορφιές, τα σημεία ενδιαφέροντος, τις δυνατότητες φιλοξενίας, ήταν πολλές, ενώ ζήτηση είχε ο πολύγλωσσος τουριστικός οδηγός, όπως επίσης το οπτικοακουστικό υλικό που έχει δημιουργηθεί για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε σχετική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν στελέχη και ιδιοκτήτες μεγάλων τουριστικών φορέων της περιοχής.