Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Νέα 5άστερα ξενοδοχεία από τον όμιλο Καράτζη

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του Nana Princess

Επενδύσεις με στόχο την ενίσχυση και των τριών βασικών τομέων δραστηριότητας του ομίλου συνεχίζει να πραγματοποιεί ο όμιλος «Καράτζης» (βιοµηχανική δραστηριότητα, ξενοδοχεία, φωτοβολταϊκά).

Στις ξενοδοχειακές δραστηριότητες, ο όμιλος υλοποιεί επένδυση 16 εκατ. ευρώ µε ενισχυόµενο κόστος (επιδότηση) 4,43 εκατ. ευρώ, για την ανέγερση νέου 5άστερου ξενοδοχείου στο ∆ράπανο Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Nana Princess, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο υφιστάµενο ξενοδοχείο της εταιρείας Nana Beach, θα διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες, σχεδόν όλα με δική τους πισίνα, σε µια έκταση 37 στρεµµάτων και θα δηµιουργήσει 100 νέες θέσεις εργασίας.

Το project βρίσκεται σε προχωρηµένο κατασκευαστικό στάδιο και εκτιµάται ότι το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο το Μάιο του 2018.

Η παραλιακή έκταση που θα κατασκευαστεί το ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα

Επιπλέον, η θυγατρική του ομίλου «ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΛΑΡΙΣ ΚΡΕΤΑ Α.Ε.» κατέχει παραθαλάσσια έκταση στην Ιεράπετρα, στο νομό Λασιθίου, όπου σχεδιάζει να κατασκευάσει 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα 350 δωματίων. Για το λόγο αυτό η οικογένεια Καράτζη βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλο τουριστικό οργανισμό.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Χρυσικόπουλου στο capital.gr

Φωτογραφίες: www.karatzis.gr