Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

O Όμιλος Καράτζη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με μια λαμπρή εκδήλωση πλαισίωσε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Όμιλος Καράτζης την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Σημαντικές προσωπικότητες της Κρήτης, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και εργαζόμενοι από όλες τις εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των Panellenic Airlines, Panellenic Lines και Nana Hotels (ιδιοκτήτρια εταιρεία των 5άστερων Nana Princess και Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου) έδωσαν το «παρών» γιορτάζοντας μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον Όμιλο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση o σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, o Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Βαρθολομαίος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης Λευτέρης, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Σενετάκης Μάξιμος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κεγκέρογλου Βασίλειος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Αρναουτάκης Σταύρος και ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης Κουράκης Γιάννης.

Ακόμη, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Σέγκος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Κοκοσάλης Μανόλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξυλούρης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Καραντινός Γεώργιος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Πασπάτης Γρηγόρης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αναστασάκης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Σισαμάκης Γεώργιος, η Αντιδήμαρχος Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Γενειατάκη Χαρά, ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Πλιάκας Γεώργιος, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Δουβής Ευτύχιος, ο Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου Καρκανάκης Ευάγγελος.

Γιούλια Καράτζη, Αντώνης Καράτζης, Κωνσταντίνος Αρχοντάκης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αρχοντάκης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Καράτζη, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους ευχαριστώντας θερμά όλους όσοι εργάζονται στην Καράτζης Α.Ε. για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή τροχιά του Ομίλου.

Ο κ. Αρχοντάκης δήλωσε σχετικά:

«Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας, αφού χωρίς εκείνους τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο. Η καταξίωση του Ομίλου και η επιτυχία σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς και είμαστε ευγνώμονες στους εργαζομένους μας για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους».

Η Νανά Καράτζη, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Καράτζη ΑΕ, απηύθυνε χαιρετισμό στους εργαζόμενους, αναφέροντας:

«Καλή Χρονιά, με αγάπη και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας και για τη συνεχή σας στήριξη στον όμιλο και τη χρονιά που πέρασε».

Ο Αντώνης Καράτζης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, ανέφερε:

«Ο Όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται χάρη στα ικανά στελέχη και τους εργαζομένους μας. Η οικογένεια του Ομίλου Καράτζη μεγαλώνει και είμαστε περήφανοι με όλα τα μέλη της».

Το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον Όμιλο Καράτζη, ηγέτη στον τομέα της βιομηχανίας διεθνώς, καθώς επέκτεινε τη δραστηριότητά του και στη ναυσιπλοΐα με την Panellenic Lines, ενίσχυσε το στόλο της Panellenic Airlines με ένα ακόμη ιδιόκτητο αεροσκάφος και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Nana ITF World Tennis Tournament, στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club.

Παράλληλα ο Όμιλος δίνει δυναμικό «παρών» στον κλάδο της ενέργειας έχοντας υπό ανάπτυξη έργα δυναμικής σχεδόν 1 GW.