Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Όμιλος Καράτζη True Leader για 6η συνεχή χρονιά

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε για 6η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Καράτζη που αναδείχθηκε σε «True Leader» στη 12η απονομή των βραβείων του ομίλου εταιρειών ICAP για το 2021, ανάμεσα σε 59 άλλες συνυποψήφιες εταιρείες και 15 ομίλους.

Το βραβείο αυτό σηματοδοτεί την πορεία του ως ηγέτιδα επιχείρηση στην εγχώρια αγορά, συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική διαδρομή του Ομίλου στον κλάδο του.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί σταθερή απόδειξη πως ο Όμιλος Καράτζη μέσα από τη συνολική του δραστηριότητα, κατάφερε να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά με σημαντικές επενδύσεις και επιχειρηματικές κινήσεις, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της χώρας και την ανάπτυξη μιας ισχυρής οικονομίας.

Τα κριτήρια τα οποία αποτέλεσαν δείκτες για την ανάδειξη του ομίλου ως «True Leader» ήταν ότι:

• Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή στους 200 Ομίλους με την υψηλότερη κερδοφορία (EBITDA)
• Συμπεριλαμβάνεται στις 500 Εταιρείες ή στους 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους
• Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου του με βάση τον Κύκλο Εργασιών του
• Έχει υψηλό «ICAP CRIF Score»

Η φετινή διοργάνωση, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), διέκρινε ανάμεσα σε 30.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού τις 59 πιο αποδοτικές και κερδοφόρες στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, Αντώνης Καράτζης, ανέφερε:

«Η διάκριση αυτή είναι εξαιρετικά τιμητική για τον Όμιλο Καράτζη, καθώς για 6η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μικροοικονομικό και μακροοικονομικό περιβάλλον, ο Όμιλος παραμένει πιστός στις διαχρονικές αξίες και τη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζουν, με καινούριες ανεξάρτητες επιχειρηματικές και επενδυτικές κινήσεις, που ενισχύουν την παρουσία του στον κλάδο της βιομηχανίας και της ενέργειας, καθώς και στους τομείς της αεροπλοΐας, της ακτοπλοΐας και της φιλοξενίας».

Σημείωση: Στον όμιλο Καράτζη, μεταξύ άλλων ανήκουν τα Nana Hotels, που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία των 5άστερων Nana Princess και Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

 

Φωτογραφίες:

1η: Ο Κωνσταντίνος Αρχοντάκης – Γενικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών Καράτζη παραλαμβάνει το βραβείο

2η: Αντώνης και Γιούλια Καράτζη