Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης

Κατά την πρόσφατη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Mediterranean Palace για την πραγματοποίηση ενός μικρού διαλείμματος μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών του.

Τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής Παναγιώτης Ζελελίδης, ο οποίος και τον ενημέρωσε σχετικά με τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν έτσι ώστε να είναι το μοναδικό κεντρικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που λειτουργεί αδιαλείπτως από την 01/06/2020, έχοντας εκπαιδεύσει το προσωπικό κατάλληλα και διενεργώντας σε αυτό δωρεάν Covid-19 test.

Τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα προτεινόμενα υγειονομικά μέτρα της Πολιτείας, το ξενοδοχείο εφαρμόζει επιπλέον το υγειονομικό πρωτόκολλο Safety First το οποίο έχει αναπτύξει με τη συνεργασία και την καθοδήγηση του καθηγητή Συμεών Μεταλλίδη, επικεφαλής λοιμωξιολόγου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο κ. Ζελελίδης ενημέρωσε επίσης τον πρωθυπουργό και για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν από την επιχείρηση στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζοντας την τοπική κοινωνία, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η προσφορά ενός απινιδωτή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και αναγκαίου ιματισμού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε επίσης για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις επικρατούσες συνθήκες και είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες που έχουν προκύψει.

Μια από αυτές είναι η υπηρεσία Adjust – Your – Venue που αφορά την πραγματοποίηση υβριδικών εκδηλώσεων παρέχοντας τη δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής σε επιπλέον άτομα, καθώς και η υπηρεσία Adjust – Your – Office που δίνει τη δυνατότητα τηλεργασίας από το Mediterranean Palace, σε όσους επιθυμούν να εργαστούν σε ένα άνετο, ασφαλές και καινοτόμο περιβάλλον εργασίας.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την τήρηση των μέτρων και ευχήθηκε να τελειώσει το συντομότερο αυτή η περιπέτεια βγαίνοντας από αυτή την κρίση ακόμη πιο δυνατοί.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media