Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Η ΑΝΕΚ LINES πρόσφερε tablets για μαθητές του Δήμου Χανίων

Η ΑΝΕΚ LINES αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει το μεγάλο «ταξίδι» της μάθησης και της γνώσης στη ζωή των παιδιών, προσέφερε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, tablets για να διευκολύνει την πρόσβαση των μαθητών του Δήμου Χανίων στην τηλεκπαίδευση.

Η ΑΝΕΚ LINES, που στέκεται δυναμικά και διαχρονικά αλληλέγγυα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στις επιταγές των ημερών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο Δήμο Χανίων και στις ανάγκες δεκάδων οικογενειών και μαθητών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης με αφορμή τη δωρεά των tablets στο Δήμο Χανίων υπογράμμισε:

«Για όλους μας στην ANEK LINES, τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, είναι η συνέχεια και η ελπίδα, ο λόγος για τον οποίο οφείλουμε καθημερινά να αγωνιζόμαστε. Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, με την πανδημία να καλπάζει και τις αποστάσεις να μεγαλώνουν, ας μην απομακρυνθούν τα παιδιά μας από τη γνώση και τη μάθηση: τα «θεμέλια» εκείνα που θα τους δώσουν τα εφόδια για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο».

Αναμνηστική φωτογραφία κατά την παράδοση των tablets που δώρισε η ΑΝΕΚ στο Δήμο Χανίων. Από αριστερά προς τα δεξιά: Αντώνης Βαρδάκης – Αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτης Σημανδηράκης – Δήμαρχος Χανίων, Άννα Νικολακάκη – Τμ. Χορηγιών ΑΝΕΚ LINES και Γιώργος Φραγκιαδάκης – Γενικός Γραμματέας Δήμου Χανίων

 

Η ΑΝΕΚ LINES πιστή στις αρχές της και με σεβασμό προς την κοινωνία, στέκεται για μία ακόμα φορά αλληλέγγυα σε εκείνους που χρειάζονται στήριξη.

Με ευαισθησία και φροντίδα, λίγο πριν από αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα, στέλνει μήνυμα ελπίδας με πρόσημο αισιοδοξίας για το αύριο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post