Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΑΝEK LINES: Εθελοντική αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας

Η ΑΝEK LINES, αναγνωρίζοντας τις όλο και αυξανόμενες πάγιες ανάγκες μονάδων αίματος στο νησί, πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Απριλίου Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής δράσης συγκεντρώθηκαν, επίσης, δείγματα μυελού των οστών, ενώ πραγματοποιήθηκε δωρεά μαλλιών για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.

Μέσα από τη δράση συγκεντρώθηκαν σχεδόν 30 πολύτιμες μονάδες αίματος, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ζωής και ελπίδας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν χρόνιες ή αιματολογικές νόσους, χειρουργεία κλπ.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES και γνωστός νευροχειρουργός Γιώργος Αρχοντάκης, ανέφερε:

«Στην ANEK LINES είμαστε υπερήφανοι που μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας μπορούμε να συνεισφέρουμε χειροπιαστά στην ανακούφιση συμπολιτών μας που δοκιμάζονται και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε μέσα από απλές πράξεις αλτρουισμού».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, δήλωσε:

«Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς. Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES που για μία ακόμα φορά συνέβαλε καταλυτικά στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των συμπολιτών μας και όλοι μαζί γίναμε μια ομάδα που προσφέρει ελπίδα».

Ο Επιμελητής Α’ της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Βιοπαθολόγος Βασίλης Κωνστανταράκης δήλωσε:

«Μας χαροποίησε ιδιαίτερα, η προσέλευση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία, καθώς καταφέραμε να προσφέρουμε σημαντική βοήθεια για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας και να ενισχύσουμε το Νοσοκομείο των Χανίων. Ευχαριστούμε την ANEK LINES για την πολύτιμη και διαχρονική συμβολή της στις μεγάλες ανάγκες του τόπου».

Η Κατερίνα Μπιτσάκη, ιδιοκτήτρια των κομμωτηρίων Art & Beauty, για δεύτερη φορά, συνέδραμε τη δράση, κόβοντας 13 κοτσίδες που θα δοθούν στο σύλλογο «ΕΥ ΖΩ» προκειμένου όπως είπε «…με τον πιο ανώδυνο τρόπο και χωρίς κανένα κόστος να χαρίσουμε χαμόγελα αξιοπρέπειας σε γυναίκες με καρκίνο».

Παράλληλα, ευαισθητοποιημένοι στις τεράστιες ανάγκες των ημερών και οι δημοφιλείς ηθοποιοί Δημήτρης Λάλος και Θανάσης Πατριαρχέας γνωστοί ως Μαθιός και Άγγελος αντίστοιχα της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ, στήριξαν την καμπάνια ενημέρωσης της εθελοντικής αιμοδοσίας μέσω των λογαριασμών που διαχειρίζονται στα δικά τους social media.

Για μία ακόμα φορά ο πολυβραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης επιμελήθηκε αφιλοκερδώς με ιδιαίτερη ευαισθησία το video της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ANEK LINES, μέσα από δράσεις με κοινωνικό πρόσημο στέκεται με συνέπεια στο πλευρό όλων εκείνων που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post