Σάββατο 21 Μαϊου 2022

ANEK LINES: Διακοπές στην Κρήτη με ημερήσια και βραδινά δρομολόγια

H ΑΝΕΚ LINES, αυτό το ιδιαίτερο για όλους μας καλοκαίρι, συνεχίζει να μας ταξιδεύει υπεύθυνα και μας μεταφέρει σε μοναδικούς προορισμούς της Κρήτης με άνεση, πολυτέλεια και προσιτές τιμές.

Με πιστοποιημένα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης των λοιμώξεων, ξεκινάμε τις διακοπές μας από το πλοίο και απολαμβάνουμε ανέμελες στιγμές στα πιο ονειρικά μέρη του νησιού, επιλέγοντας από τις 25 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου, ανάμεσα στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς και Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς.

Τα ελκυστικά πακέτα προσφορών μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο νησί, μόνο με 78 ευρώ το άτομο σε οικονομική θέση με ΙΧ και προνομιακές προσφορές για τον καθένα από εμάς που εμπιστεύεται τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES για το ταξίδι του.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Επιπλέον ταξιδεύοντας με την ΑΝΕΚ LINES, μπορούμε να επωφεληθούμε με:

  • 30% έκπτωση στις καμπίνες όλων των κατηγοριών και στα Ι.Χ. οχήματα στα ημερήσια δρομολόγια
  • 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε 4/κλινη καμπίνα
  • 20% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής

Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της πανδημίας και με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, η ANEK LINES θέτει στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της, την προστασία της υγείας των επιβατών της.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία προσαρμόστηκε προληπτικά στα νέα δεδομένα και συνεχίζει να μας ταξιδεύει με το σύγχρονο στόλο της, έχοντας λάβει την εξειδικευμένη Πιστοποίηση «Biosafety Trust» από τον Ιταλικό Νηογνώμονα (RINA).

Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται στη συστηματική προσέγγιση του ISO στα συστήματα διαχείρισης σε συνδυασμό με τις βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές κατά της εξάπλωσης λοιμώξεων, καθώς και τις αρχές της διαχείρισης οργανωτικής συμπεριφοράς (OBM) για τον αποτελεσματικό έλεγχο και την πρόληψη μετάδοσης στο εργασιακό πλαίσιο.

Απολαύστε μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία με τα πλοία της ANEK LINES, χαλαρώνοντας στο φιλικό περιβάλλον των σαλονιών ή στις ευρύχωρες μοντέρνες καμπίνες, απολαμβάνοντας τον καφέ σας, το ποτό και γευστικά σνακ στα άνετα Cafe ή τις μοναδικές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις στα self-service και à la carte εστιατόρια.

Παράλληλα, σερφάρετε με γρήγορο WiFi On Board, επιλέγοντας τη σύνδεση που σας ταιριάζει, σε κάθε σημείο των πλοίων και σ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας!

Επίσης, αξίζει να γίνετε μέλος στο πρόγραμμα πιστότητας πελατών «ANEK Smart Bonus Program» και να επωφεληθείτε από τα μοναδικά πλεονεκτήματα.

Εγγραφείτε online στο www.aneksmart.gr και συλλέξτε πόντους από την αγορά των εισιτηρίων σας & τις on board αγορές σας και κερδίστε ακόμα περισσότερες εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post