Με αύρα γαλλικής brasserie και με θέα σε ένα μοναδικό καταπράσινο ιδιωτικό κήπο, στο σοφιστικέ Garden Brasserie στο ισόγειο του 4άστερου boutique ξενοδοχείου SAY, κάθε Κυριακή και Τετάρτη από τις 15:00 έως τις 18:00 απολαύστε την αυθεντική εμπειρία του Afternoon Tea.
Ξεκινήστε τη γευστική σας περιπλάνηση επιλέγοντας την ποικιλία τσαγιού που σας ταιριάζει ή ακόμα κι ένα ποτήρι Prosecco Ca’ Stella ή Moscato d’ Asti Truffle hunter DOCG εάν επιθυμείτε να προσθέσετε λίγη λάμψη στο απόγευμά σας.
Απολαύστε υπέροχα σάντουιτς όπως brioche με σολομό μαρινέ και κρέμα αβοκάντο, eclaire με mascarpone, wasabi και αγγούρι.
Συνεχίστε με φρέσκο-ψημένα scones συνδυασμένα με clotted cream και χειροποίητη μαρμελάδα από φρούτα εποχής.
Ολοκληρώστε την εμπειρία σας με εξαιρετικά γλυκά όπως την mi cuit σοκολάτας, ταρτάκια με compote μήλου καθώς και χειροποίητο κέικ καρότου με frosting κανέλας.
SAY Hotel
Πλατεία Κεφαλαρίου (Χαριλάου Τρικούπη 67 & Δηλιγιάννη), Κηφισιά
Κρατήσεις: 210 2201700