Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Το Μάιο ανοίγει το 4άστερο SAY στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς

Το Μάιο θα ανοίξει το ολοκαίνουργιο 4άστερο SAY Hotel, που βρίσκεται στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς (Χαριλάου Τρικούπη 67 & Δηληγιάννη).

Το SAY Hotel διαθέτει 28 δωμάτια και σουίτες, εντυπωσιακό lobby, εστιατόριο, ατμοσφαιρική Brasserie, rooftop bar με πανοραμική θέα της Αθήνας, που είναι κατάλληλο και για ιδιωτικές εκδηλώσεις, τρεις συνεδριακές αίθουσες για 35 – 40 άτομα η κάθε μία, γυμναστήριο, parking κ.ά.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα δωμάτια και οι σουίτες του SAY έχουν σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την κλασική κομψότητα και τη φιλόξενη, ζεστή ατμόσφαιρα. Το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό εκλεκτικό χαρακτήρα διαμορφωμένο με art deco αναφορές, έργα τέχνης ανερχόμενων και καθιερωμένων Ελλήνων εικαστικών και ένα αρμονικό συνδυασμό design στοιχείων και bespoke επίπλων που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το SΑΥ Hotel.

Τρεις χώροι υψηλής αισθητικής μας περιμένουν προσφέροντας απαράμιλλες γευστικές προτάσεις.

Το all – day restaurant NOBILIS με το δημιουργικό μεσογειακό μενού της διακεκριμένης σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη.

Το σοφιστικέ Green House, με αύρα γαλλικής brasserie και με θέα σε ένα μοναδικό καταπράσινο ιδιωτικό κήπο, στο ισόγειο του SAY, για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν εκλεκτό καφέ, αλλά και ιδιαίτερες gourmet γεύσεις από το light lunch menu.

Και το ROOF TOP BAR στον τελευταίο όροφο του SAY, με ασυναγώνιστη πανοραμική θέα, ίσως τη μοναδική στην περιοχή της Κηφισιάς.

Το ξενοδοχείο ανήκει στο Χαράλαμπο και τη Φωτεινή Υφαντή, οι οποίοι διαθέτουν και το 4άστερο The Y Hotel, που βρίσκεται στην οδό Μυκόνου 3, σε πολύ κοντινή απόσταση από το SAY.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post