Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Η «Παπουτσάνης» ανανεώνει τις ξενοδοχειακές της σειρές με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον, προτάσεις

Τις νέες προϊοντικές της προτάσεις στην κατηγορία των ξενοδοχειακών καλλυντικών παρουσιάζει η «Παπουτσάνης» στη φετινή έκθεση Xenia.

Η εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των ξενοδοχειακών προϊόντων (hotel amenities) και συνεργασίες με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, διευρύνει τη γκάμα της με την premium σειρά ξενοδοχειακών καλλυντικών με συστατικά φυσικής προέλευσης, υπό το νέο σήμα OLIVIA THINKS.

Παράλληλα, προχώρησε και στον επανασχεδιασμό της επιτυχημένης σειράς OLIVIA με βάση τα οργανικά εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, οργανικού ελαιόλαδου, καρπού και κουκουτσιού ελιάς.

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις και έχοντας επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη της απαραίτητης τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, η «Παπουτσάνης» στρέφεται σε vegan φόρμουλες και συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά (PCR), φιλικές προς το περιβάλλον και δημιουργεί προϊόντα προσωπικής περιποίησης και συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου και των επισκεπτών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η νέα σειρά OLIVIA THINKS είναι μία σύγχρονα κλασική σειρά, η οποία βασίζεται αποκλειστικά σε συστατικά φυσικής προέλευσης και φέρει πιστοποίηση vegan. Η απαλή σύνθεση των προϊόντων της σειράς, καθώς και τα φρέσκα, καθαρά αρώματά τους που αντλούν έμπνευση από τη φύση, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης.

Η σειρά OLIVIA THINKS διαθέτει σαμπουάν, αφρόλουτρο, μαλακτική κρέμα και ενυδατική λοσιόν σώματος σε συσκευασίες 70 ml και dispenser 400 ml, καθώς και σαπούνι 40 gr με πιστοποίηση RSPO. Οι συσκευασίες των προϊόντων της σειράς είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ταυτόχρονα, η «Παπουτσάνης» προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές σε dispenser, τα οποία επιλέγονται από συνεχώς αυξανόμενη μερίδα του ξενοδοχειακού κλάδου, στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του περιορισμού των πλαστικών μίας χρήσης.

Η «Παπουτσάνης» έχει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στην έκθεση Xenia, την κορυφαία έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα, τα τελευταία 20 χρόνια. Οι νέες προτάσεις της εταιρείας θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης που πραγματοποιείται μεταξύ 23 και 25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της «Παπουτσάνης» θα βρίσκεται στο HALL 4 – Stand A13 & B14.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post