Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Οκτώ νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κω, Πήλιο, Φολέγανδρο, Νεμέα, Εύβοια

 

Από αρμόδιες Υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία οκτώ νέων ξενοδοχείων:

 

1. Από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «PISTACHIO VINES SA» που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 25 δωματίων – 50 κλινών, στη θέση Σκληρά Καρτεράδου της Σαντορίνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

2. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου με κέντρο αναζωογόνησης (spa), στα Μέσα Πηγάδια ή Πούντες της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου της Σαντορίνης, από την «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ Α.Ε.».

 

3. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου της Κω εγκρίθηκε η μετατροπή με επέκταση κτηρίου καταστημάτων σε ξενοδοχείο τριών αστέρων δυναμικότητας 97 κλινών, στη Νέα Αλικαρνασσό (Λάμπη), από την «ΤΞΕ Παντελίδης Μιχαήλ Α.Ε.».

 

4. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Γ΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 92 κλινών, στο Δήμο Νοτίου Πηλίου της Μαγνησίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newstourism.gr