Κυριακή 19 Μαϊου 2024

Νέες διακρίσεις για τα ξενοδοχεία του ομίλου Γελασάκη

Στα Tourism Awards 2024, βραβεύθηκαν τα ξενοδοχεία του ομίλου Γελασάκη.

Το 5άστερο La Mer Resort & Spa, που βρίσκεται στη Γεωργιούπολη των Χανίων, τιμήθηκε με το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Eco Stay Experience» σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την οικολογική του συνείδηση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το 5άστερο The Chania Hotel, που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων, βραβεύθηκε με δύο SILVER βραβεία. Ένα στην κατηγορία «City Stay Experience» και ένα στην κατηγορία «Business Hotel Experience».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή του BRONZE βραβείου Cosmopolitan «Villa of the Year» στη Villa Saint John, που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων. Η διάκριση σηματοδοτεί, μάλιστα, ένα λαμπρό ξεκίνημα, ενώ, παράλληλα, επισφραγίζει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του καταλύματος.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Γιάννης Γελασάκης, CEO Shipping Division και η σύζυγός του, Εύη Τζαγκαράκη – Γελασάκη, Public Relations Manager.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις νέες διακρίσεις του Ομίλου επισήμαναν τη σημασία της συνεχούς προσπάθειας για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.

«Με συνεργασία εργαζομένων, συνεργατών και προμηθευτών στοχεύουμε στην παροχή υψηλής στάθμης υπηρεσιών, αλλά και διασφάλιση μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες μας. Επιπλέον με οδηγό τις αρχές της βιωσιμότητας, στοχεύουμε σε μια αειφορική πορεία των προορισμών που έχουμε παρουσία. Δίνουμε, έτσι, και εμείς το δικό μας στίγμα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η χώρα και ο κλάδος για ανάπτυξη σε στέρεες βάσεις».