Παρασκευή 17 Μαϊου 2024

Η RevitUp.direct συμμετέχει στην εκδήλωση της HolidayCheck στην Κρήτη ως αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα

Από τη RevitUp.direct, το πολυβραβευμένο Revenue Management & Digital Marketing Αgency στον κλάδο της φιλοξενίας, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στην εκδήλωση της HolidayCheck, ως αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στις 15 Μαΐου 9:30 π.μ. στο Ibis Style Heraklion Central, με στόχο να υποστηρίξει τα ξενοδοχεία να τοποθετηθούν στη γερμανόφωνη ταξιδιωτική αγορά με επαληθευμένες στρατηγικές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η HolidayCheck είναι μια πλατφόρμα ταξιδιωτικών και ξενοδοχειακών αξιολογήσεων με έδρα το Μόναχο, η οποία αποτελεί πολύτιμη πηγή αναφοράς για τους γερμανόφωνους ταξιδιώτες που αναζητούν πληροφορίες και κριτικές για καταλύματα, προορισμούς και τουριστικές υπηρεσίες.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η RevitUp.direct θα είναι το μοναδικό ελληνικό agency που θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει τις δυναμικές και κερδοφόρες στρατηγικές της μέσα από το success story του Alianthos Garden Hotel στον Πλακιά του Ρεθύμνου.

Το case study του ξενοδοχείου θα είναι μέρος μίας σειράς παρουσιάσεων, οι οποίες έχουν θέμα τη μεγιστοποίηση της διαδικτυακής προβολής των καταλυμάτων, καθώς και την αξιοποίηση των δεδομένων μέσω των εργαλείων της HolidayCheck, με σκοπό την ενίσχυση των κρατήσεων και της κερδοφορίας στην αγορά DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία).

«Η εκδήλωση της HolidayCheck είναι μια αξιοσημείωτη ευκαιρία όχι μόνο για τη RevitUp.direct αλλά και για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που θα παρουσιάσουμε τα ευρήματά μας, υποστηρίζοντας με αποδείξεις ότι τα ελληνικά ξενοδοχεία μπορούν να μπουν δυναμικά στη γερμανόφωνη αγορά μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού και ευέλικτων στρατηγικών τιμολόγησης. Η παρουσίασή μας θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με επαληθευμένα best practices που έχουν οδηγήσει σε σημαντική αύξηση κρατήσεων και εσόδων των πελατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο», δήλωσε ο Γιώργος Εργαζάκης, συνιδρυτής της RevitUp.direct.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο κορυφαίων ομιλητών και εκπροσώπων του ξενοδοχειακού κλάδου, για να ενημερωθούν για τις τάσεις, καινοτομίες και στρατηγικές, καθώς και να δικτυωθούν στο χώρο μέσω networking.

Διαβάστε το πρόγραμμα και εγγραφείτε για να εξασφαλίσετε τη θέση σας ΕΔΩ.