Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Η Mrs India Worldwide 2019 αναδείχθηκε στη Χαλκιδική με συνεργάτη τη Mideast Travel

Χρώματα και αρώματα Ινδίας κατέκλυσαν τη Χαλκιδική και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, όπου αναδείχθηκε η ομορφότερη έγγαμη Ινδή, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Ινδικών Καλλιστείων «Haut Monde Mrs India Worldwide 2019».

Με Επίσημο Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό Συνεργάτη τη Mideast Travel Worldwide, μια αποστολή 150 Ινδών διαγωνιζομένων ταξίδεψε από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική από τις 10 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019, με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου Mrs India Worldwide 2019.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, οι 150 καλλονές φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Χαλκιδικής (Άφυτος, Αρναία, Άλσος Αριστοτέλη), με σκοπό την παραγωγή ντοκιμαντέρ, το οποίο αναμένεται να προβληθεί σε εκατομμύρια θεατές στην Ινδία, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της Βορείου Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι τον τελικό παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο Aντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, η οικογένεια Στέγγου, ιδιοκτήτες του Porto Carras, καθώς και εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας με πλήθος εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο διαγωνισμός τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και του ΕΟΤ, με τη στήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ινδία και της Πρεσβείας της Ινδίας στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη της διοργάνωσης για την Ελλάδα είναι η Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της «Mideast Travel», με συνεργάτιδα στη Βόρεια Ελλάδα τη Χριστίνα Καραμίχου, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «The Concierge».

Η Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας.

Από το 2008, η Mrs. India Worldwide, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών και να τους χαρίσει την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο του Bollywood, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τον μεγαλύτερο και κυριότερο διαγωνισμό ομορφιάς στην Ινδία.

Η κα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel (φωτογραφία), δήλωσε σχετικά:

«Ως Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας, αισθανόμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να φέρουμε στη χώρα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Ινδικά Καλλιστεία, Mrs India Worldwide 2019, καθώς και την τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης εκτός Ινδίας. Η πρωτοβουλία μας αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία προβολής της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Χαλκιδικής στην σημαντική αγορά της Ινδίας. Ευχαριστούμε θερμά τους Φορείς που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία για τη στήριξή τους και κυρίως το ξενοδοχείο Porto Carras Grand Resort για την ευγενική φιλοξενία του».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post