Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Επισφραγίζεται η επιτυχημένη 38ετής πορεία της Mideast Travel Worldwide στον τουριστικό κλάδο για την άρτια παροχή υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών τις, με τρία νέα βραβεία!

Τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας, τα World Travel Awards, έλαβαν χώρα ηλεκτρονικά σε ειδικές Διαδικτυακές Εικονικές Πλατφόρμες (Virtual), όπου καλεσμένοι, υποψήφιοι και θεατές, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους.

Τα World Travel Awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές του τουρισμού από το 1993, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων επιχειρήσεων στον κλάδο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η εκδήλωση Europe Winners Day 2021 έλαβε χώρα στις 22/10/2021, όπου η Mideast Travel Worldwide αναδείχθηκε ως:

• Greece’s Leading Destination Management Company 2021
• Europe’ s Leading Destination Management Company 2021
• Greece’ s Leading Travel Management Company 2021 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel Worldwide, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την απόκτηση εκ νέου των τριών βραβείων με ηλεκτρονική βράβευση όπως έγινε πέρσι, λόγο της κρίση του Covid–19 που διανύουμε δυστυχώς ακόμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέρνει πάντα η ομάδα μας να υποστηρίζει απόλυτα τους πελάτες μας ακόμα περσότερο στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες. Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους σας τη δική μας αισιόδοξη οπτική ειδικά για το 2022 και πιστεύω ακράδαντα ότι η σκληρή εργασία πάντα θα επιβραβεύεται! Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς μία ηλιαχτίδα φωτός, καθώς σκιαγραφεί το σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι στο μέλλον. Δράττω την ευκαιρία να ευχηθώ εκ μέρους της εταιρείας μας προπάντων Καλή υγεία σε όλους και να ανταμώσουμε πάλι με αισιοδοξία και ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους αξιότιμους πελάτες και συνεργάτες μας που μας ψήφησαν ξανά φέτος, χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η θερμή υποστήριξη και πίστη τους στην εταιρεία μας, μας δεσμεύει να ανεβάσουμε στο μέλλον, ακόμα περαιτέρω το πήχη!».

Η Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast Travel Worldwide, όταν ερωτήθηκε για το τι σημαίνει αυτό το βραβείο για εκείνη τη περίοδο που ακόμα είναι δύσκολη για τον κλάδο του τουρισμού και γενικά για την οικονομία είπε:

«Όλοι στην Mideast Travel Worldwide προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας 24/7 σύμφωνα με το DNA μας. Η εταιρική μας κουλτούρα είναι κυρίως Ανθρωποκεντρική, είτε μιλάμε για τους πελάτες μας είτε μιλάμε για τους 60 έμπειρους εργαζόμενους μας. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτά τα βραβεία σε όλη την υπέροχη ομάδα μας που πασχίζει καθημερινά να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες τους παρέχοντας όχι μόνο συνηθισμένες υπηρεσίες τουρισμού, αλλά ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό στην προσπάθεια τους να κάνουν τους πελάτες μας πάντα ευχαριστημένους. Εύχομαι του χρόνου να μπορούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε τα επόμενα μας βραβεία από κοντά».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post