Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

LE MONDE: Νέο πρόγραμμα WSET Level 2 Award in Wines ξεκινάει στις 23 Μαρτίου

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ως Εγκεκριμένος Πάροχος Προγραμμάτων του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων «Wines & Spirits Education Trust», καλωσορίζει τα πιστοποιημένα προγράμματά του στο κρασί και παρέχει τα προγράμματα του WSET, του παγκόσμιου πρωτοπόρου στην εκπαίδευση οίνου και αποσταγμάτων.

Το Wine & Spirit Education Trust (WSET), ένας οργανισμός απονομής πιστοποιήσεων και εγγεγραμμένος φιλανθρωπικός οργανισμός αφιερωμένος στην ανάπτυξη και παράδοση μαθημάτων σε κρασιά και αποστάγματα, ιδρύθηκε το 1969 για το εμπόριο κρασιού στη Βρετανία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Από τότε, το WSET έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρωτοπόρο εξειδικευμένης εκπαίδευσης στο κρασί και τα αποστάγματα.

Ως ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα με αμερόληπτη και ορθή μάθηση πάνω στην οποία σπουδαστές και επαγγελματίες μπορούν να οικοδομήσουν γνώσεις και εμπειρίες.

Τα προγράμματα WSET αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως διεθνή πρότυπα στη γνώση του κρασιού και των αποσταγμάτων.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα συνδέοντας τη γαστρονομία και τη φιλοξενία με την οινική εξειδίκευση διεθνούς πιστοποίησης.

 

Διάρκεια: Level 2: 28 ώρες

Έναρξη: 23/03/2022

 

Παρακολούθηση WSET επιπέδου 2 στο κρασί, συνολικής διάρκειας 28 ωρών, από τις οποίες οι 17 (συμπεριλαμβανομένης και της μίας ώρας εξέτασης) αποτελούν ώρες μαθήματος και οι 11 ώρες προσωπικής μελέτης, που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου WSET Level 2 Award in Wines από το WSET.

Στο τέλος της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του επιπέδου, λαμβάνετε την πιστοποίηση του WSET, μαζί με την ανάλογη καρφίτσα (pin).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: H πιστοποίηση WSET Επιπέδου 2 στο κρασί, απευθύνεται σε εκείνους που έχουν βασικές γνώσεις σχετικά με το κρασί (απόφοιτοι επιπέδου 1).

Είναι κατάλληλη για να υποστηρίξει επαγγελματικές δεξιότητες και αρμοδιότητες όπου χρειάζεται ένα καλό επίπεδο οινικής γνώσης, όπως για παράδειγμα στην εξυπηρέτηση πελατών και τις λειτουργίες πωλήσεων στον τουριστικό τομέα και στη βιομηχανία λιανικού και χονδρικού εμπορίου.

Είναι επίσης χρήσιμη για όσους έχουν γενικό ενδιαφέρον για το κρασί και θα ήθελαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post