Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Γρηγόρης Τάσιος: «Είμαστε υπέρ των μαζικών τεστ στον Προμαχώνα γιατί προέχει η υγεία»

Για τα εισαγόμενα κρούσματα Covid – 19, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Επι-Κοινωνία» της ΕΡΤ1 με τη Μάριον Μιχελιδάκη (09/07/2020), ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόρης Τάσιος.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε απέναντι στον ιό, ανοίξαμε τις επιχειρήσεις μας και προχωράμε μπροστά με τις όποιες δυσκολίες. Προέχει η υγεία και στρέφουμε το βλέμμα στο πώς κάποιες αστοχίες θα μπορέσουν να διορθωθούν», σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ξενοδόχοι είναι υπέρ της διενέργειας τεστ κορονοϊού στο σύνολο των τουριστών που εισέρχονται στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα (Προμαχώνας).

RevitUp – Digital & Revenue Management

Πρόσθεσε ότι η απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων με τη Σερβία, θα στερήσει από τον τουρισμό της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας μια σημαντική εθνικότητα επισκεπτών που θα έδιναν «οικονομική ανάσα» για το επόμενο 15νθήμερο, αλλά «δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά», εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα αυτή.

Ο επικεφαλής της ΠΟΞ τόνισε ότι το ζητούμενο είναι να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς και ανακοίνωσε εκπτώσεις 20% σε πενθήμερα πακέτα διανυκτερεύσεων.

Παράλληλα εκτίμησε ότι έως αύριο (σήμερα) θα έχει λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε στη Χαλκιδική με το ξενοδοχείο καραντίνας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media