Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Γρηγόρης Τάσιος: Ιούλιος που θυμίζει Μάιο στις πληρότητες των ξενοδοχείων

Για έναν Ιούλιο που θυμίζει… Μάιο όσον αφορά την κίνηση στα ξενοδοχεία, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επι – Κοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Όπως είπε, άνοιξαν περίπου οι μισές επιχειρήσεις και η πληρότητά τους δεν ξεπερνά το 30%, με το μέσο όρο να κυμαίνεται γύρω στο 20% πανελλαδικά.

Ζήτησε να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα από όλους – όχι μόνο από τα ξενοδοχεία και τους πελάτες τους – αλλά και από τα καταστήματα εστίασης στους προορισμούς, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις αμφίβολες συνθήκες που επικρατούν στη βραχυχρόνια μίσθωση, η οποία όπως σημείωσε, εξακολουθεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα και χωρίς κανόνες.

RevitUp – Digital & Revenue Management

«Πρέπει να βάλουν πλάτη και οι ιδιώτες γιατροί στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε να προσφέρουν σε κανονικές τιμές τις προβλεπόμενες από το νόμο υπηρεσίες τους στα καταλύματα άνω των 50 δωματίων και να μην απαιτούν υψηλές αμοιβές σε μια σεζόν που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αβεβαιότητα», υπογράμμισε.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media