Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Ο Γρηγόρης Τάσιος ανέλαβε επικεφαλής του θεματικού τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας

O Γρηγόρης Τάσιος, o Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), ανέλαβε επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Τάσιος, που είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου PHILOXENIA στα Ψακούδια της Χαλκιδικής, εκτός από πρόεδρος της ΠΟΞ, είναι Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Επιπλέον, ήταν υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια της Χαλκιδικής.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ο κ. Τάσιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το παρακάτω κείμενο:

«Eίναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη των καθηκόντων του Επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Τουρισμού της ΝΔ, σε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια συγκυρία κατά την οποία ο τουρισμός πλήττεται άμεσα λόγω της πανδημίας, με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για ολόκληρη την ελληνική οικονομία.

Χάρη στις άμεσες και συντονισμένες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόμαστε στο καλό σενάριο εξάπλωσης της νόσου και η νίκη κατά του κορονοϊού είναι στα δικά μας χέρια μας, αρκεί όλοι να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα και τις προφυλάξεις που συνιστούν οι ειδικοί.

Από κει κι έπειτα, απαιτείται η μέγιστη προσπάθεια ώστε μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, να επιστρέψουμε στην τουριστική κανονικότητα. Ο τουρισμός είναι ο πνεύμονας της οικονομίας μας και έχουμε μπροστά μας μάχες που πρέπει να τις δώσουμε και να τις κερδίσουμε, με στοχευμένες πολιτικές και πάνω απ’ όλα με τη συνεργασία όλων των δυνάμεων του κλάδου.

Με πίστη στις δυνατότητές μας, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα καταφέρουμε να υπερβούμε και αυτή τη μεγάλη δυσκολία ώστε ο τουρισμός σύντομα να μπορέσει να γίνει ξανά καταλύτης για την ανάπτυξη και σταθερός πυλώνας για την κοινωνική συνοχή».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media