Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

EyeWide: Νέο website για το αρχιτεκτονικό γραφείο «Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες»

Η EyeWide Digital Marketing Agency ανέλαβε το σχεδιασμό του νέου custom website «Τsikandilakis.gr», το οποίο φιλοξενεί τα έργα και τις υπηρεσίες του αρχιτεκτονικού γραφείου Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Τsikandilakis.gr λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές και μέσα από τη μινιμαλιστική αισθητική του, μεταφέρει στον επισκέπτη το σύγχρονο όραμα και το καινοτόμο design της αρχιτεκτονικής ομάδας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ομάδα της EyeWide εργάστηκε με στόχο την εύκολη πλοήγηση του χρήστη.

Μέσα από το responsive website, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τη φιλοσοφία και τους συνεργάτες του αρχιτεκτονικού γραφείου, να περιηγηθεί σε παλαιότερα projects, να ενημερωθεί για τα νέα της ομάδας, να διαβάσει αξιολογήσεις πελατών, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί με την ομάδα για μελλοντικές συνεργασίες.

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΚΑΝΔΗΛAΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓAΤΕΣ

Εδώ και 30 χρόνια, το αρχιτεκτονικό γραφείο «Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες» είναι προσηλωμένο στις αξίες και τις διεργασίες της Αρχιτεκτονικής, υπηρετώντας την με πάθος και αφοσίωση.

 

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H EyeWide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης – δραστηριοποιείται στη φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά και με επαγγελματισμό κάθε project που αναλαμβάνει, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει ανταγωνιστικές στρατηγικές, παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media