Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ανοίγει στις 4 Ιουνίου το 5άστερο Lalibay Resort της Αίγινας

Το adult friendly 5άστερο LaLiBay Resort & Spa στην Αίγινα, ανοίγει τις πόρτες του στις 4 Ιουνίου για να καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες του για το 2021.

Μία ανάσα από την Αθήνα και χτισμένο σε μια καταπράσινη και παραθαλάσσια περιοχή στην Αιγινήτισσα, το LaLibay Resort & Spa υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού.

Ο Σεφ του ξενοδοχείου προσφέρει μια νέα γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου, βασισμένη στην ελληνική καλοκαιρινή κουζίνα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν γνώριμες γεύσεις σε νέες εκδοχές, πάντα με φρέσκα υλικά εποχής, τόσο στο Beach Bar Αχινός όσο και στο gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου Κάβος.

Στις εγκαταστάσεις του LaLiBay Resort & Spa λειτουργεί και χώρος για τους λάτρεις του spa, ενώ από φέτος διατίθενται, ανάμεσα στα είδη υπάρχοντα γήπεδα τένις και μπάσκετ, ένας χώρος εξοπλισμένος για functional training, καθώς και ηλεκτρικά και κανονικά ποδήλατα.

Το ξενοδοχείο προσφέρεται και για εκδηλώσεις. Ο συνεδριακός χώρος Πουνέντες είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τη διοργάνωση συνεδρίων, παρουσιάσεων, δεξιώσεων και οποιαδήποτε εταιρική/κοινωνική εκδήλωση.

Παρέχεται, επίσης, και ανάλογος εξωτερικός χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων, το αμφιθέατρο Αριστοφάνης.

«Η έμφυτη ελληνική φιλοξενία, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε σε αυτόν τον παραδεισένιο τόπο, έναν χώρο που να παρέχει σε εσάς μία μοναδική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης και σε εμάς την ικανοποίηση να σας την προσφέρουμε απλόχερα», σχολίασε ο κ. Σταύρος Λάλιζας, που έδωσε σάρκα και οστά σε αυτό του το όραμα.

Το LaLiBay Resort & Spa ανοίγει τις πόρτες του, λοιπόν, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητά μέτρα κατά του COVID-19 για την προστασία των επισκεπτών του αλλά και του προσωπικού.

Το ξενοδοχείο δέχεται επισκέπτες από 14 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου:

https://www.lalibay.gr/

Share Post