Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Lalibay Resort & Spa: Ανοίγει 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αίγινα

Ανοίγει το Μάιο του 2020 σε παραθαλάσσια έκταση 20 στρεμμάτων πολύ κοντά στην Πέρδικα της Αίγινας, ένα νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Το Lalibay Resort & Spa θα διαθέτει περίπου 74 δωμάτια, εστιατόριο, πισίνα, συνεδριακό κέντρο, spa, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, μπάσκετ κ.ά.).

RevitUp – Digital & Revenue Management

Πρόκειται για το πρώην Moondy Bay Hotel, που παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια και θα επαναλειτουργήσει σε λίγους μήνες ως Lalibay Resort & Spa ύστερα από ριζική ανακατασκευή που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον όμιλο Λάλιζα που είναι ο νέος ιδιοκτήτης του συγκροτήματος.

Η LALIZAS είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει ναυτιλιακά είδη, εξοπλισμό σκαφών και σωστικά είδη, διαθέτοντας εμπειρία πάνω από 35 χρόνια στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.

Να σημειωθεί ότι άρθρο στο aeginalight.gr, αναφέρει ότι το Moondy Bay, που κατασκευάστηκε το 1963 με ιδιωτικά κεφάλαια σε σχέδια του αρχιτέκτονα Χαράλαμπου Σφαέλλου, ήρθε να καλύψει την ανάγκη των επισκεπτών για ανώτερης ποιότητας διαμονή με τις μοντέρνες ανέσεις του τότε.

Επιπλέον, στο saronicmagazine.gr, διαβάσαμε ότι το Moondy Bay που κατασκευάστηκε σε μια καταπράσινη έκταση 2 χλμ. από την Πέρδικα, αποτελούμενη από ένα μικρό δάσος με κυπαρίσσια, πεύκα, φοίνικες, ελαιόδεντρα και θάμνους, διέθετε 90 δωμάτια και εξαγοράστηκε το 2016 από τον όμιλο Λάλιζα.

 

Χάρτης: www.google.com/maps

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media