Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Adel Suites: Νέο μέλος του ομίλου Caldera Collection στη Μύκονο

To Adel Suites, το νέο μέλος του ομίλου Caldera Collection, είναι ένα αληθινό αριστούργημα της εκλεπτυσμένης παράδοσης, που περιλαμβάνει όλα τα ξεχωριστά στοιχεία για αξέχαστες διακοπές στη Μύκονο.

Το ξενοδοχείο συνδυάζεται με το φυσικό βράχο, το οποίο διατηρείται ως μέρος της διακόσμησης. Το Adel Private Suites είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους, που περιβάλλονται από πολυτελείς και άνετους χώρους.

Ο όμιλος Caldera Collection, ξεκινά συμβόλαια διαχείρισης ξενοδοχείων στο νησί της Μυκόνου και σύντομα θα ανακοινώσει άλλες τέσσερις νέες συνεργασίες για το 2018.

Βάσει του δικτύου των συνεργατών της, η εταιρεία ξεκινά να προσφέρει πακέτα εμπειριών συνδυαστικά στους προορισμούς Αθήνα – Σαντορίνη – Μύκονο, όπως με private luxury yachts και private helicopter services.

Με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, η Caldera Collection εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες της, χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.

Ο Όμιλος Caldera Collection απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα στον τομέα της φιλοξενίας, που αναζητούν συνεργασίες και συμφωνίες με τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως.

Έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων, δημιουργώντας ένα δίκτυο ποιοτικών 5άστερων ξενοδοχείων, τα οποία αποκτούν δύναμη κάτω από την ίδια ομπρέλα – αυτή της Caldera Collection. Ταυτόχρονα, διατηρούν τη μοναδικότητά τους με την προώθηση να εστιάζεται στον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε ξενοδοχείου.