Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Στην Αθήνα επεκτείνεται ο όμιλος Caldera Collection, που αποτελείται από πολυτελή ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα ξενοδοχεία διαχείρισης πωλήσεων & marketing σε Σαντορίνη, Μύκονο και Ιταλία, εντάσσοντας στα «μέλη» του το boutique ξενοδοχείο Pi Athens Suites (Π Athens Suites), που άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2016, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο).

Με θέα την Ακρόπολη και πολύ κοντά στο Ζάππειο, το Π Athens Suites συνδυάζει το μοντέρνο σχεδιασμό, με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ελληνική φιλοξενία.

Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Γαβριήλ και ιδιοκτήτης του Π Athens Suites μεταμόρφωσε ένα κτήριο πρώην εταιρείας πληροφορικής σε ένα καλαίσθητο ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής, με διαφορετική διακόσμηση το κάθε δωμάτιο.

Ένας μικρός κήπος με ελιές και αμυγδαλιές, που είχε φέρει η βασίλισσα Αμαλία στον Εθνικό κήπο, υποδέχεται τους καλεσμένους, ενώ στην ταράτσα η θέα της Ακρόπολης, του Καλλιμάρμαρου και όλης της Αθήνας ταξιδεύει τον επισκέπτη σε όλη την πόλη. Έργα τέχνης νέων και γνωστών καλλιτεχνών προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο μοντέρνο και ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε τουρίστες, στελέχη εταιρειών, οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να το μισθώσουν από μια ημέρα ως και πιο μακροχρόνια συμφωνία.

Πηγή: www.newmoney.gr