Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Caldera Collection: Συνεργασία με το νέο 5άστερο Arco Solium Suites της Μήλου

Ο όμιλος Caldera Collection ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με το νέο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Arco Solium Suites.

To ολοκαίνουργιo Arco Solium Suites (φωτογραφίες) συμπληρώνει τέλεια το γαλήνιο τοπίο με τη μινιμαλιστική αισθητική και την εκλεπτυσμένη στάση του.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι σουίτες είναι λουσμένες στο φυσικό τους φως, διαχέονται ευρύτατα στους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, αναδεικνύοντας την ελεύθερη διακόσμηση τους.

Οι σουίτες προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις, άνετη επίπλωση, σαλόνια και μοντέρνα μπάνια με εντυπωσιακά γήινα στοιχεία και απαλές γραμμές.

Ο Όμιλος Caldera Collection απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα στον τομέα της φιλοξενίας, που αναζητούν συνεργασίες και συμφωνίες με τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως.

Προσφέρουν συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη στα ξενοδοχεία. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ισχυρό όπλο τη δύναμη του Internet, τα ξενοδοχεία αναπτύσσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα και συγχρόνως ενδυναμώνονται ως ένα ισχυρό, στέρεο σύνολο.

Το δίκτυο αποτελείται αυστηρά από μονάδες 4 και 5 αστέρων και ο όμιλος δημιουργεί συνέργειες, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη διασύνδεση με τις καλύτερες τιμές χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.

 

Φωτογραφίες: www.arcosolium.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram