Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

ΑΑΔΕ: myDATA/timologio – Οδηγίες για ξενοδόχους

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προχώρησε στο κανάλι της στο youtube, στην ανάρτηση ενημερωτικών video για τη χρήση της εφαρμογής, timologio.

Σε αυτά τα video, στέλεχος της ΑΑΔΕ παρουσιάζει σε επαγγελματίες της αγοράς πως λειτουργεί η εφαρμογή timologio βήμα – βήμα και απαντά στα ερωτήματά τους, δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, μέσω της πλατφόρμας, myDATA.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε κάθε video, χαιρετίζει ο Πρόεδρος του φορέα, που εκπροσωπεί τον εκάστοτε κλάδο.

Θυμίζουμε ότι, στο πλαίσιο της εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων, η εφαρμογή timologio δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες να εκδίδουν ψηφιακά τα παραστατικά τους και να τα αποστέλλουν στους πελάτες τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΑΑΔΕ με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ), παρουσιάζεται μέσω βίντεο βήμα – βήμα η λειτουργία της εφαρμογής mydata/τιμολόγιο, παρέχονται διευκρινίσεις και παραδείγματα σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής.

 

Δείτε το video

Δείτε ΕΔΩ όλα τα video για λογιστές, εμπόρους, αρτοποιούς, γιατρούς, επιχειρηματίες της εστίασης, ηλεκτρολόγους, κλωστοϋφαντουργούς, μηχανικούς, βιοτέχνες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, συμβούλους επιχειρήσεων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post