Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Το 1ο Olympic Yacht Show τον Οκτώβριο στο Λαύριο

To 1ο Olympic Yacht Show, που αναβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο -λόγω των μέτρων της πανδημίας- καλώς εχόντων των πραγμάτων προγραμματίζεται για 1 – 5 Οκτωβρίου 2021, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και πραγματοποιείται στο Λαύριο υπό τη διοργάνωση της ONDECK Μedia & Events, εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου σκάφους αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση για την ανάδειξη του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ να προωθεί πρωτοβουλίες και δράσεις θεματικών μορφών τουρισμού που εμπλουτίζουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και προσελκύουν το ενδιαφέρον επισκεπτών αυξημένων απαιτήσεων.

Το 1ο Olympic Yacht Show θα πραγματοποιηθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο (77ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου) και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να καταστεί γόνιμo πεδίο επικοινωνίας για τη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Η εκδήλωση έχει διεθνή χαρακτήρα και σαφή προσανατολισμό προς τις ξένες αγορές.

Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον.

Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine AE, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με την αντίστοιχη αγορά στο εξωτερικό.

Εκτός από τον ΕΟΤ και το Yπουργείο Τουρισμού, την εκδήλωση θέτουν επίσης υπό την Αιγίδα τους: το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Λαυρεωτικής.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post