Σάββατο 21 Μαϊου 2022

100% Broadcasting: Στις 14 Ιανουαρίου η πρώτη εκπομπή της εβδομαδιαίας Web TV των 100% Hotel Specials

Το 100% Hotel Show, μετά τη δημιουργία των 15θήμερων διαδικτυακών «τευχών» 100% Hotel Specials, ανακοίνωσε την εβδομαδιαία σειρά εκπομπών 100% Broadcasting, στο πλαίσιο της μεγάλης βαρύτητας που δίνει στην παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης στον κλάδο της Φιλοξενίας, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως συστηματική πλατφόρμα networking μεταξύ ξενοδόχων, επαγγελματιών του τουρισμού και προμηθευτών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 100% BROADCASTING

Κάθε Πέμπτη, το 100% Broadcasting θα εκπέμπει διαδικτυακά, σε συγκεκριμένα time zones, αλλά με πλούσια θεματική ποικιλία και πολύ αξιόλογους προσκεκλημένους, εστιάζοντας στην επίκαιρη όσο και πρακτική πληροφορία, αλλά και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων.

 

ΘΕΜΑΤΙΚΑ SESSIONS KAI TIME ZONES

Οι θεματικές στήλες και οι αντίστοιχες ώρες εκπομπής του 100% Broadcasting, αρχίζοντας από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, θα είναι:

 

100% Trends & Innovations (11.00 – 11.45)

Η Συντακτική Ομάδα των 100% Hotel Specials αναζητά, επιλέγει και παρουσιάζει, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, επικρατούσες ή επερχόμενες τάσεις, καινοτομίες και λύσεις, που συμβάλλουν στην παροχή τουριστικών προϊόντων, απόλυτα συμβατών με τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Η κάθε εκπομπή 100% Trends & Innovations θα είναι θεματική, ενώ, κατόπιν αξιολόγησης, μπορεί να ακολουθεί 15λεπτη πρακτική παρουσίαση λύσης, ως Case Study Εφαρμογής σε Ξενοδοχείο.

 

100% Hospitality Persons (14.00 – 14.45)

Mε 1 ή 2 προσκεκλημένους κάθε φορά. Συνεντεύξεις με πρόσωπα που η Συντακτική Ομάδα των 100% Hotel Specials αξιολογεί ότι για διάφορους λόγους είναι επιδραστικά για τον κλάδο.

Στόχος της στήλης είναι να συστήσει το πρόσωπο στο κοινό – η οποιαδήποτε επιχειρηματική πτυχή φωτίζεται μέσα από την προσωπική ιστορία του προσκεκλημένου.

 

100% Tourism Destinations (17.00 – 18.10)

Με υπεύθυνο εκπομπής τον Δημήτρη Αντωνάκο, ιδρυτή του 100% Hotel Show και με την επιμέλεια του Δημήτρη Βασιλείου της Ομάδας Flatod, που παρέχει την τεχνική υποστήριξη, δημιουργείται μια σειρά web-εκπομπών με θέμα τον Τουρισμό και τη «Νέα Κανονικότητα» – στην εποχή του covid-19 και μετά.

Το πεδίο διερεύνησης είναι οι πολύπλοκες προκλήσεις της νέας «κανονικότητας» και το πώς αυτή θα επηρεάσει το Τουριστικό μας μοντέλο, τους ελληνικούς Προορισμούς και τις ανάγκες διαχείρισης και προβολής τους.

Κάθε Πέμπτη, οι δύο «οικοδεσπότες» συνομιλούν με σημαντικούς καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από δύο βασικούς χώρους:

α) Από το εθνικό/διεθνές επίπεδο, ειδικοί διαφορετικών ειδικοτήτων και λήπτες αποφάσεων συζητούν τις τάσεις στον Τουρισμό και τις διάφορες μορφές του στην Ελλάδα και διεθνώς, ειδικά σε σχέση με τις εξελίξεις στις Μεταφορές, την Υγεία (Εμβόλια, Ανοσοποιητικό κλπ.), το Περιβάλλον/Αειφορία, την Τεχνολογία κοκ.

β) Από το περιφερειακό επίπεδο, επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων εξετάζουν τις τοπικές/θεματικές προτεραιότητες και «αντοχές», ειδικά σε σχέση με την «ευαισθησία» των τοπικών παραμέτρων στις διεθνείς εξελίξεις.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media