Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

RevitUp: Συμμετοχή στο 100% Hotel Show της Κρήτης

Από τη RevitUp.direct, το πολυβραβευμένο Revenue Management & Digital Marketing Agency στον ξενοδοχειακό κλάδο, ανακοινώθηκε η συμμετοχή στο 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στο Ηράκλειο, στις 13 και 14 Απριλίου 2024.

Το 100% Hotel Show είναι μία πρωτοπόρα ετήσια έκθεση για ξενοδόχους, στελέχη ξενοδοχείων και επαγγελματίες τουρισμού με δραστηριότητα στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για networking, ανταλλαγή πληροφοριών και business development.

Η βραβευμένη ομάδα θα δηλώσει δυναμικά το παρόν της με περίπτερο booth 4 & 6 και με τη συμμετοχή της στα Workshops της εκδήλωσης μέσω της παρουσίασης «Κανάλια Πωλήσεων: Έλεγχος & Αναθέρμανση» στις 12:30 μ.μ. την Κυριακή 14 Απριλίου.

Οι επαγγελματίες της RevitUp προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας για έναν παραγωγικό διάλογο σχετικά με τις τελευταίες τάσεις του τουρισμού, καθώς και τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση της εταιρείας με θέμα τις νέες δυνατότητες και προκλήσεις των ψηφιακών καναλιών πώλησης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Κλείστε ραντεβού ΕΔΩ.

Δηλώστε συμμετοχή στο workshop ΕΔΩ.