Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Βράβευση ομίλου LE MONDE για τη μακρά συνεισφορά του στην ελληνική γαστρονομία

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE βραβεύθηκε με ειδικό βραβείο για τη μακρά συνεισφορά του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή, στο πλαίσιο των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2021, από το Αθηνόραμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Makedonia Palace.

Το βραβείο παρέλαβαν οι κύριοι Νίκος Βελισσαρόπουλος και Δημήτρης Αντωνόπουλος, μέλη της διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε από το διακεκριμένο δημοσιογράφο και κριτικό γεύσης του Αθηνοράματος, Δημήτρη Αντωνόπουλο.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν επίσης κορυφαία εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία.

Συνολικά απονεμήθηκαν 49 βραβεία σε εστιατόρια όλης της Ελλάδας.

Το παρόν έδωσαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς και πληθώρα από διακεκριμένους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και παράγοντες της Ελληνικής γαστρονομίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Φωτογραφία: Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος και ο Νίκος Βελισσαρόπουλος, μέλη της διοίκησης του Ομίλου LE MONDE παρέλαβαν το ειδικό βραβείο για τη μακρά συνεισφορά της Σχολής στην ελληνική γαστρονομική σκηνή. Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, γευσιγνώστης του Αθηνοράματος.

 

Σχετικά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές προσφέρει από το 1996 εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου διαμορφώνοντας άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της ένωσης EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) και της WACS (World Association of Chef Societies).

 

LE MONDE
Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα
Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309
E-mail: info@lemonde.edu.gr

Website: www.lemonde.edu.gr
F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post