Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Transavia: Έναρξη πτήσεων Παρίσι – Σκιάθος;

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο σύνδεσης της Σκιάθου με το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού, για τη φετινή τουριστική περίοδο, από την Transavia France.

Σε τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, με τους εκπροσώπους της Fraport Greece, Κατερίνα Πολλάτου Γενική Διευθύντρια Marketing και Ανάπτυξης, Χάρη Φίλο Υπεύθυνο Ανάπτυξης Αεροπορικών Γραμμών, την Προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ Γαλλίας Δήμητρα Βοζίκη και το Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, επιβεβαιώθηκε, για πρώτη φορά, η χρήση slot (χρονοθυρίδας) για κάθε Σάββατο, από την εταιρεία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, λόγω covid, γίνονται πιο χαλαροί οι όροι χρήσης χρονοθυρίδων και ως εκ τούτου δεν είναι δεσμευτικό για την εταιρεία να εκτελέσει την πτήση, σε κάθε περίπτωση είναι ένδειξη του πραγματικού ενδιαφέροντος ως συνέπεια της ζήτησης.

«Δεδομένου ότι είμαστε σε μια εποχή όπου ειδικά για τις αεροπορικές εταιρείες, η λήψη αποφάσεων βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση τους, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να δηλώνει για πρώτη φορά μια αεροπορική εταιρεία πτήση από το Παρίσι στη Σκιάθο. Το άνοιγμα του προορισμού στη Γαλλία, ήταν ένας από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος έτυχε της ισχυρής υποστήριξης, από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, στη συνάντηση μας με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμαντή Μαθηνό, στην έκθεση του IFTM Top Resa του Παρισιού το 2019. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Προϊσταμένη του γραφείο του ΕΟΤ Γαλλίας για την αποτελεσματική συνεργασία και τις μεθοδευμένες ενέργειες. Έτσι θα συνεχίσουμε με όραμα, στόχους και ισχυρές συνεργασίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media