Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

The SAY: Το νέο boutique ξενοδοχείο της οικογένειας Υφαντή στην Κηφισιά

 

The SAY θα ονομάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο boutique ξενοδοχείο που προγραμματίζεται να ανοίξει την Άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού από το Χαράλαμπο και τη Φωτεινή Υφαντή, οικογένεια πολύ γνωστή από τον ομώνυμο όμιλο αλλαντικών.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Δηληγιάννη στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Semiramis, αλλά και στο κλειστό τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείο «Πεντελικόν».

Τα έργα μετατροπής του κτηρίου, που πριν από δεκαετίες λειτουργούσε ως ξενοδοχείο και αργότερα ως ιδιωτικό κολέγιο, προχωρούν κανονικά και το The SAY θα διαθέτει 28 δωμάτια.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Να σημειωθεί ότι στο Χαράλαμπο και στη Φωτεινή Υφαντή ανήκει και το The Y Hotel, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το νέο ξενοδοχείο της πλατείας Κεφαλαρίου, ενώ το Fresh Hotel που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Σοφοκλέους 26, δίπλα στην οδό Αθηνάς, σε πολύ κοντινή απόσταση από το δημαρχείο της Αθήνας), ανήκει σε άλλη εταιρεία μελών της οικογένειας Υφαντή.

 

Φωτογραφίες του κτηρίου πριν ξεκινήσουν τα έργα (πηγή: www.google.gr/maps)

 

The Y Hotel (φωτογραφία: www.theyhotel.gr)

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media