Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

«Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν»: Το νέο τηλεοπτικό spot του 100% Hotel Show

Το νέο τηλεοπτικό spot του 100% Hotel Show προσκαλεί Ξενοδόχους και Villa Owners, με έναν πρωτότυπο τρόπο που υπογραμμίζει το μοντέρνο και ανατρεπτικό χαρακτήρα της έκθεσης.

Βάζοντας στο επίκεντρο του spot πέντε εκκεντρικούς ξενοδοχειακούς χαρακτήρες και το μήνυμα «Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν», το 100% Hotel Show επικοινωνεί με fun τρόπο το μήνυμα της Αλλαγής και υπόσχεται να παρουσιάσει πραγματικές λύσεις για τον Ξενοδόχο, που θα αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Με σκηνικό τον ίδιο το χώρο της διοργάνωσης της έκθεσης, το MEC Παιανίας, οι πρωταγωνιστές του spot, μια Hotel Manager, ένας Groom, ένας σερβιτόρος, μια receptionist και η εντυπωσιακή σκηνή της Housekeeper, καλούν τους Ξενοδόχους να σκεφτούν out of the box και να βρουν στην έκθεση τις κορυφαίες προτάσεις για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις και οκτώ μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της ξενοδοχειακής αγοράς.

 

Δείτε το video

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media