Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Συνεργασία Edenred – Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου

Η Edenred, στο πλαίσιο σύμπραξης με κλάδους της εθνικής οικονομίας, προχωρά στην υλοποίηση μίας νέας πρωτοβουλίας σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Αυτή τη χρονιά, που οι διακοπές έχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τους εργαζομένους τους με τις διατακτικές εσωτερικού τουρισμού και πιο συγκεκριμένα με την επαναφορτιζόμενη κάρτα MyBenefits®️, με έως 300€/εργαζόμενο/έτος.

Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στόχος είναι νa τονωθεί η κινητικότητα του εσωτερικού τουρισμού, αλλά και να αυξηθεί η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων.

Έτσι, όλοι οι κάτοχοι των καρτών MyBenefits® θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν το ποσό που τους έχει διαθέσει ο εργοδότης τους μέσω της κάρτας MyBenefits® σε εκατοντάδες ξενοδοχεία – μέλη του ΞΕΕ κερδίζοντας 20% έκπτωση στην αξία της κάρτας τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με αφορμή την υλοποίηση της νέας αυτής ενέργειας, ο Γιάννης Κολοβός, CEO της Edenred δήλωσε σχετικά:

«Η ιδιαίτερα σημαντική ανταπόκριση των συνεργατών μας στις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει για τη συνεργασία με σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, μας έδωσε την απαραίτητη ενέργεια να συνεχίσουμε να συνδράμουμε στην εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας. Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος υλοποιήσαμε μία πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να στηρίξει άμεσα τους εργαζομένους – κατόχους των καρτών μας και κατ’ επέκταση τον εσωτερικό τουρισμό. Έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την αποστολή μας, να είμαστε ο καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα σε σημαντικούς για τη χώρα κλάδους, που την περίοδο αυτή περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας. Η σταθερή πορεία ανάπτυξής μας στην Ελλάδα, εδώ και 25 χρόνια, αποτελεί για εμάς ευθύνη για την ενεργό συμβολή μας στην κοινωνία και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρωτοβουλία που υλοποιούμε από κοινού με το ΞΕΕ».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρος Βασιλικός δήλωσε σχετικά:

«Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο κλάδος, παράλληλα με τις ενέργειές μας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ξενοδοχείο, το ΞΕΕ αξιοποιεί με καινοτόμο τρόπο κάθε ευκαιρία για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού. Μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις, η συνεργασία είναι η σωστή απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση. Χαιρόμαστε καθώς μέσα και από το Πρόγραμμα του holiday voucher, έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη αυτή τη σταθερή πεποίθησή μας».

Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά και μόνο στο ποσό εξαργύρωσης μέσω της κάρτας MyBenefits® και όχι στο συνολικό κόστος διαμονής, για εξαργυρώσεις έως και 31/12/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους εξαργύρωσης, επισκεφθείτε την ειδική σελίδα αναζήτησης με όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα: www.mybenefits.gr/hotels.

 

▬▬

Η Edenred, κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά περισσότερους από 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, σε 46 χώρες μέσω 850.000 εταιρικών πελατών.

Η Edenred προσφέρει στοχευμένες λύσεις πληρωμών για σίτιση (Ticket Restaurant), μετακίνηση (Spendeo), επιβράβευση (Ticket Compliments) κ.ά.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται να μετατρέψουν τον κόσμο της εργασίας σε ένα διασυνδεδεμένο οικοσύστημα που είναι ασφαλέστερο, αποδοτικότερο και πιο φιλικό προς το χρήστη.

Το 2020, με τις παγκόσμιες τεχνολογικές πλατφόρμες, ο Όμιλος κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €30 δισ, κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες: www.edenred.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post