Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

«Συμμαχία Τουρισμού για τη Ρόδο»: Δημιουργία τριών θεματικών videos για τις εμπειρίες που προσφέρει το νησί

«Συμμαχία Τουρισμού για τη Ρόδο»: Πρόκειται για μία σύμπραξη στην οποία επαγγελματίες του τουρισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη Marketing Greece, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

Η «Συμμαχία Τουρισμού για τη Ρόδο» αναδεικνύει την οικεία εικόνα του νησιού, όπως αυτή έχει συνδεθεί με τo Sun & Beach προϊόν του και παράλληλα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, προβάλλοντας περισσότερες εμπειρίες και επιλογές που μπορεί ζήσει ο επισκέπτης στη Ρόδο, για να ανακαλύψει την πολυδιάστατη προσωπικότητά της.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στη Ρόδο για τη δημιουργία τριών θεματικών videos, τα οποία ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στο destination marketing, επικεντρώνονται στις εμπειρίες που προσφέρει το νησί.

Στη «Συμμαχία Τουρισμού για τη Ρόδο» συμμετέχουν ως partners οι επιχειρήσεις: AMADA COLOSSOS RESORT, APOLLO HOTELS, ATRIUM HOTELS LUXURY RESORTS COLLECTION, HARMONY RESORTS, H-HOTELS COLLECTION, LINDOS HOTELS, MITSIS HOTELS GROUP, SUNRISE HOTEL.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Rhodes: Time travel in the Medieval Town

 

Rhodes: A boat trip around the island

 

Rhodes: A culinary tour

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media