Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

SKY express: Προσφορά για περιορισμένο αριθμό θέσεων από 16,90 ευρώ

Η SKY express ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, για κρατήσεις έως 16/01 και πτήσεις από 24/01 έως 10/04/2022.

Η τιμή εισιτηρίου των 16,90 ευρώ αφορά δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Ικαρία, Κάλυμνο, Νάξο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κύθηρα, Καστοριά, Κοζάνη, Μήλο, Πάρο, Κάρπαθο, αλλά και δρομολόγια ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από Χίο και Σκύρο.

H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Χίο, Λήμνο, αλλά και δρομολόγια ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από Ηράκλειο, είναι 28,90 ευρώ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για το δρομολόγιο Χανιά – Αθήνα, η τιμή εισιτηρίου είναι 34,40 ευρώ.

Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Θεσσαλονίκη είναι 35,18 ευρώ, καθώς και για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη.

Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο είναι 35,73 ευρώ, καθώς και για το δρομολόγιο Μυτιλήνη – Θεσσαλονίκη.

Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ προς Κάρπαθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Νάξο, Σκιάθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κύθηρα, Καστοριά, Κοζάνη, Μήλο, Πάρο, Ζάκυνθο, είναι 36,59 ευρώ.

Η τιμή εισιτηρίου για το δρομολόγιο από/προς Κέρκυρα από Θεσσαλονίκη, καθώς και ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προς Χίο, Σκύρο, Σάμο, είναι 36,74 ευρώ. Ίδια τιμή εισιτηρίου ισχύει και για το δρομολόγιο Ζάκυνθος – Αθήνα.

H τιμή εισιτηρίου για τα δρομολόγια Σκιάθος – Αθήνα και Σάμος – Θεσσαλονίκη είναι 37,29 ευρώ.

Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ προς Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Ρόδο, Χανιά, Κεφαλλονιά, Ηράκλειο, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Λήμνο, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, είναι 48,59 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post