Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ψηφιακό συνέδριο: Tουρισμός & πολιτισμός. Bιώσιμη ανάκαμψη και αειφόρος ανάπτυξη

Ο τουρισμός και ο πολιτισμός μέσα από το πρίσμα της βιώσιμης ανάκαμψης και της αειφόρου ανάπτυξης θα είναι το αντικείμενο συζήτησης ψηφιακού συνεδρίου που οργανώνεται σήμερα Δευτέρα 26 και αύριο Τρίτη 27 Απριλίου 2021, από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας και είναι ανοικτό σε όλους.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επόμενη ημέρα θα πρέπει να είναι πιο πράσινη, πιο υγιής, πιο πολιτιστική, πιο ψηφιακή και ταυτόχρονα πιο κοινωνική.

Όλα αυτά απαιτούν μια συλλογική προσπάθεια η οποία εμπεριέχει και την έννοια της κοινωνικής ευθύνης του καθενός μας, αλλά της θετικής μας στάσης απέναντι στην εκπαίδευση.

Μια εκπαίδευση που πέρα από τις τεχνικές δεξιότητες συμβάλλει στην ουσιαστική πνευματική μας ανάκαμψη και οδηγεί στη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Η πρόσκληση και η πρόκληση είναι ανοικτή για όλους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μέσα στη δίνη των καιρών κάθε προορισμός της χώρας πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό του, αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, τα οποία μόνο πρόσκαιρα δεν θα είναι με συνεχή εξέλιξη και αξιοποίηση την επόμενη περίοδο όπως δηλώνει ο ειδικός διαχείρισης προορισμών και υπεύθυνος τουρισμού της Έδεσσας Ευάγγελος Κυριακού.

Ήδη η Έδεσσα ως προορισμός τεσσάρων εποχών οργανώνει ψηφιακές εκδρομές, συμμετέχει σε διεθνή έκθεση τουρισμού – πολιτισμού με σύνθημα Εδεσσα – Πέλλα – 365 και οργανώνει ψηφιακές συνεδριακές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Σημειώνεται ότι οι ψηφιακές δράσεις οργανώνονται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος «INTERACTIVE AND VIRTUAL PRESENTATION OF CULTURAL HERITAGE & CINEMA» και ακρωνύμιο «CINECULTURE» στο πλαίσιο του έργου CINE CULTURE, το οποίο υλοποιείται στο διασυνοριακό Πρόγραμμα Interreg IPA – CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο ψηφιακό συνέδριο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post