Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συμμετοχή στην 36η διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην 36η διεθνή έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

Με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο 75 τ.μ. είχε εντυπωσιακή παρουσία με το σύνολο των προορισμών της, εστιάζοντας στη δυνατότητα συνδεσιμότητας τους και τα ποιοτικά, γαστρονομικά θεσσαλικά προϊόντα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός:

«Στοχεύσαμε φέτος στην παρουσίαση του ποιοτικού θεματικού τουρισμού στη Θεσσαλία, με σύγχρονα μέσα και νέο οπτικοακουστικό υλικό. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και του τουριστικού lockdown δεν αδρανήσαμε ούτε μια μέρα. Προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, αναδιαμορφώσαμε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής και προχωρήσαμε σε παραγωγή νέου οπτικοακουστικού υλικού που να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες και τα δεδομένα της αγοράς».

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας, είπε:

«Προσπαθήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να προβάλλουμε και να αναδείξουμε το σύνολο των προορισμών μας, με έμφαση στην ανάπτυξη των ποιοτικών θεματικών μορφών τουρισμού σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα και μοναδικότητα των προορισμών της Θεσσαλίας. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 50 συναντήσεις Β2Β με hosted byers από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, στο χώρο μας, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει τις δράσεις της και ολοκληρώνει το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2022».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media