Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 1.700.000 ευρώ ο προϋπολογισμός για τον τουρισμό το 2022

O προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 2022 για τον τουρισμό, εκτιμάται ότι θα ανέλθει περίπου στα 1.700.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό, πέρα από την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προορίζεται επίσης και για τη συμμετοχή της σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ακόμα για εκδόσεις, παραγωγή διαφημιστικών σποτς κ.ά.

Τα παραπάνω συζητήθηκαν σε σύσκεψη για θέματα τουρισμού που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, χθες (Τρίτη, 30 Νοεμβρίου), στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και συνεργάτες της Περιφέρειας,

«Ο στόχος που θέτουμε είναι να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι σχεδιάζονται ενέργειες και δράσεις σχετικές με τη γαστρονομία, αλλά και για την καθαριότητα και τη σήμανση με πληροφοριακές πινακίδες τόσο των αρχαιολογικών χώρων και των μνημείων, όσο και των περιοχών με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media