Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Το ONOMA Hotel επιλέγει τη EUROTEL για την εγκατάσταση ηλεκτρονικών κλειδαριών με δυνατότητα mobile access

Η EUROTEL Hospitality, πιστοποιημένος συνεργάτης της ASSA ABLOY Global Solutions, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης ηλεκτρονικών κλειδαριών με δυνατότητα mobile Access στο ONOMA Hotel.

Βασικός στόχος του ONOMA Hotel είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του την πιο πρόσφατη τεχνολογία για τη βελτίωση της εμπειρίας τους.

Η υιοθέτηση του Mobile Access θα διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν να απολαμβάνουν αμέσως τη διαμονή τους από τη στιγμή της αφιξής τους, ενώ παράλληλα προστατεύονται από τους κινδύνους που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία τους.

Το ONOMA Hotel, που απευθύνεται κυρίως στους millennials, αναγνώρισε ότι έπρεπε να ενσωματώσει υπηρεσίες που εκτός από τη βελτίωση της ασφάλειας των επισκεπτών, θα κάλυπταν επίσης τις προσδοκίες για άμεση αυτοεξυπηρέτηση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με την ανάπτυξη του Mobile Access μαζί με τις κλειδαριές VingCard Essence και τα smart panels κλειδώματος VingCard Allure, οι επισκέπτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις προσωπικές συσκευές τους για να κάνουν check-in, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά της ρεσεψιόν, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις περιττές κοινωνικές επαφές.

Μετά το check-in, οι επισκέπτες λαμβάνουν αυτόματα ένα ψηφιακό κλειδί το οποίο εκδίδεται στο ξενοδοχείο ONOMA από την EUROTEL Hospitality.

Με μια απλή κίνηση από τη συσκευή τους, κοντά στον κατάλληλο αναγνώστη Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE), οι επισκέπτες μπορούν να μπουν αμέσως στο δωμάτιό τους χωρίς προβλήματα και τη σιγουριά ότι ελαχιστοποιούνται οι επιφάνειες που έχουν έρθει σε επαφή.

«Η παροχή βελτιωμένης εμπειρίας στους επισκέπτες και η απόκτηση εμπιστοσύνης όσον αφορά την ασφάλειά τους είναι ύψιστης προτεραιότητας για κάθε επιχείρηση φιλοξενίας, αλλά είναι ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας για εμάς, στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τη φήμη μας ως ένα τεχνολογικά προηγμένο ξενοδοχείο. Η επιλογή των κορυφαίων προμηθευτών της αγοράς ήταν επομένως απαραίτητη και τόσο η ASSA ABLOY Global Solutions, όσο και η EUROTEL Hospitality ήταν η σωστή επιλογή λόγω των συνεχών καινοτομιών στα συστήματα ασφαλείας ξενοδοχείων. Η δυνατότητα Mobile access μαζί με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές VingCard Essense διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να αισθάνονται άνετα, όσο κινούνται μέσα στις εγκαταστάσεις μας, και η στρατηγική της εταιρείας μας να ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα εμπειρία τους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΝΟΜΑ Hotel, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Με τις κλειδαριές VingCard Essence, το ONOMA Hotel αποκτά μια λύση που μέσω του κομψού και μινιμαλιστικού του σχεδιασμού, τονίζει τη μοντέρνα διακόσμηση του ξενοδοχείου.

Οι κλειδαριές VingCard Essence έρχονται επίσης εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης για κάρτες – κλειδιά.

Τα smart panels VingCard Allure παρέχουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενεργοποιούν τις σημάνσεις «μην ενοχλείτε» ή «υπηρεσία καθαρισμού», χωρίς να χρειάζεται πρώτα να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου.

Για μέγιστη ασφάλεια, τα δωμάτια του ONOMA Hotel περιλαμβάνουν προηγμένα ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια Elsafe Zenith 43.

Κάθε χρηματοκιβώτιο Elsafe Zenith έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα ασφάλειας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post