Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Κύπρος: Ολοκληρώνεται η κατασκευή του συγκροτήματος Minthis στην Πάφο

Σε μια νέα εποχή ετοιμάζεται να εισέλθει το θέρετρο Minthis, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Πάφου, καθώς οι κατασκευαστικές εργασίες των εγκαταστάσεων και των υποδομών του βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση τους.

Το μεγαλεπήβολο όραμα της Pafilia Property Developers για τη δημιουργία ενός θερέτρου – προορισμού που θα προσφέρει ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής γίνεται πλέον πραγματικότητα.

Ενδεικτικό της απήχησης του Minthis, αποτελεί το γεγονός πως στο πολυτελές θέρετρο έχουν επενδύσει αγοραστές από 35 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί και παραδοθεί πάνω από 200 οικιστικές μονάδες.

 

 

Το Minthis θα περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις, βίλες, αλλά και 44 σουίτες δύο υπνοδωματίων που θα είναι διαθέσιμες για ενοικίαση μικρής διάρκειας, δίπλα στο εξαιρετικό γήπεδο γκολφ 18 οπών που βρίσκεται σε λειτουργία, μια πολυμορφική πλατεία με εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί και επώνυμα καταστήματα, αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις και μίνι ποδοσφαίρου, εσωτερικοί και εξωτερικοί παιδότοποι, ιππικό κέντρο, μονοπάτια της φύσης και ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας.

 

Πηγή: economytoday.sigmalive.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media